Sushi se stalo oblíbeným po celém světě nejen pro svoji netradičnost, ale také výživovou hodnotu.
Sushi se vyrábí z rýže nišiki, která se uvaří a ještě teplá se smíchá s omáčkou sušinoko. Po vychladnutí této základní ingredience se používá jako hlavní přísada suši.
Důležitou součástí jsou také syrové ryby různých druhů.
Kromě ryb se k výrobě sushi používají také krevety, chobotnice, sépie, kaviár, mořské řasy, houby, avokádo a zelenina.
Sushi je tak zdrojem mnohých, pro lidské tělo důležitých látek – kvalitních bílkovin, nenasycených kyselin, jódu a minerálů. Na druhou stranu obsahuje málo tuku a kalorií, hodí se proto i pro dietnější stravování. Obecně lze říci, že Japonci se dožívají vysokého věku, je možné, že i konzumace kvalitního jídla v podobě sushi na tom může mít svůj podíl.
Naše suroviny jsou dovážené tak, abychom vytvořili SUSHI vždy a jen z čerstvých surovin.
 
SUSHI jsou připravované tak, aby lahodily i oku. Naše fotky v menu jsou reálné tak, jak jsme SUSHI připravili k expedici.
Nepoužíváme žádné náhražky, pouze kvalitní suroviny, takže se můžete těšit na zdravou stravu.
Vybrete Sushi
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
včetně marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky
marinovaného zázvoru, wasabi a Kikkoman omáčky